Personal training

Elämäntapamuutoksessa on tärkeää laatia yksilöllinen suunnitelma, joka sisältää tarpeeksi lepoa, oikeanlaista ravintoa täydennettynä sopivasti liikunnalla. Tavoitteenasi voi olla painon pudotus tai parantunut peruskunto tai nämä molemmat.

RAVINTOVALMENNUS

Meidän tulisi saada ruokavaliosta riittävästi ja monipuolisesti ravintoaineita, jotta elimistömme pystyy toimimaan täydellä teholla. Nykypäivän kuurien, dieettien, erilaisten ruokavalioiden ja ruokarajoitusten sekamelskassa on vaikea löytää sopivaa tapaa ravita kehoamme riittävästi.

Helposti unohdetaan tärkeät perusasiat, kuten riittävä ja säännöllinen syöminen, sallivuus, eri ravintoaineiden sopiva saanti ja ruoasta nauttiminen. Ravitsemus tulisi nähdä sekä polttoaineena että nautintona, ei vain toisena näistä.

Ravintovalmennuksemme perustuu tutkittuun tietoon.

 

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Asemalla on käytössä Tanita MC-780 MA kehonkoostumusmittauslaite. Laitteen tulostamat metabolinen ikä ja viskeraalisen rasvan arvo ovat erinomaisia motivaattoreita harjoittelulle ja elämäntapamuutokselle.

Rasvaprosentin mittaus on niin tarkka, että laite on lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty. HUR:in kehittämä PC-analyysiohjelmisto esittää tulokset selkeänä väriraporttina.