Henkilökunta

Timo Torpo

Fysioterapeutti

Timolla on kokemusta jalkafysioterapiasta, alaraajavaivoista ja jalkakipuihin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta jo 20 vuoden ajalta, joten voimme kutsua häntä jo jalkaspesialistiksi! Timo harrastaa aktiivisesti liikuntaa. Hänen sydäntään lähellä ovat kestävyyslajit ja erityisesti suunnistus ja hän toimii lajin parissa myös valmentajana.

Anne-Mari Torpo

LPG- ja lymfaterapeutti

Ravintovalmentaja (FIHF) 

Anne on aloittanut aktiivisen liikunnan harrastamisen vasta aikuisella iällä, joten hän osaa sopeutua asiakkaiden kokemuksiin ja haasteisiin. Liikunnan harrastamisen myötä hän on opiskellut myös personal traineriksi (FAF).

Jesse Blomberg

Fysioterapeutti

Urheiluhieroja

Fysioterapeuttisten hoitojen lisäksi Jesse antaa myös hierontahoitoja ilman lääkärin lähetettä. Jesse on alunperin kotoisin Salosta, mutta opiskellut fysioterapeutiksi Porissa ja sen jälkeen työskennellyt fysioterapeuttina 10 vuotta Helsingissä. Nyt polku on tuonut Jessen Raumalle. Aktiivisen miehen harrastuksiin kuuluu monipuolisen liikunnan lisäksi myös lukeminen.

Minna Vilponen

Fysioterapeutti

Hieroja ja LPG-hoitaja

Fysioterapeuttisten hoitojen lisäksi Minna antaa myös hieronta- ja LPG-hoitoja ilman lääkärin lähetettä. Iloinen ja aurinkoinen Minna on Aseman tiimistä kaikkein kokenein ja hän on jo 30 vuoden ajan työskennellyt fysioterapeuttina Turun seudulla. Syksyllä 2016 hän aloitti työt Asemalla. Minna harrastaa myös aktiivisesti liikuntaa. Usein hänet tapaa aikaisin aamulla joko uimahallissa, hiihtoladulla tai lenkkipolulla.

Soita 02 822 2576 ja varaa aikasi heti!