Polkujuoksukoulu starttaa taas!

Viime syksynä tutustuimme polkujuoksukoulun kanssa lähiseutujen polkuihin ja koska osallistujat olivat kovin innostuneita, niin järjestämme polkujuoksukoulun tänä keväänä uudelleen. Tämä jouksukoulu sopii kokeneille ja myös aloitteleville juoksijoille, sillä jaamme ryhmän kahteen osaan.

Ajankohta on huhtikuussa torstaisin klo 18:00. Ensimmäinen yhteinen harjoitus 5.4., jolloin tehdään juoksijalle sopivia kehonhallinta- ja juoksutekniikkaharjoituksia Lähdepellolla. 12.4.-3.5. juostaan poluilla, mutta ilmoitamme paikat myöhemmin.

Polkujuoksukoulu sisältää: viisi yhteistä harjoitusta, kartan jokaisesta neljästä polkujuoksureitistä sekä kehonkoostumusmittauksen (sovitaan sinulle sopiva ajankohta ja 15 min tapaaminen Asema Fysioterapian tiloihin).

Muodostamme kaksi ryhmää, joissa toisessa pyritään pitämään kevyenä hölkkänä ja toinen ryhmä etenee hieman reippaammin. Kyseessä ei kuitenkaan ole kilpailu, eikä ketään jätetä porukasta, vaan yhdessä mennään. Rauhallisemmin etenevän ryhmän reittien pituus on n 6-7 km ja hieman reippaamman ryhmän reittien pituus on 9-12 km.

Hinta on 97€/hlö. Maksuvälineenä käy myös ePassi ja Smartum-kortti sekä Smartum-setelit.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 26.3. sähköpostilla tai puhelimitse. Huom! Paikkoja rajoitettu määrä.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen juoksukouluun!

Terveisin valmentajasi, suunnistaja ja fysioterapeutti Timo Torpo ja personal trainer ja ravintovalmentaja Anne-Mari Torpo